Glädje! Sedan hopplöshet

2012-11-19 ♥ 17:06:15 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Bara 2 sidor skrivet?! Men jag har ju suttit jättelänge!

"Jaha, jag har skrivit med enkelt radavstånd. Det förklarar saken. Wiihooo nästan 4 sidor!!"

"Just ja... Vi skulle ju skriva med enkelt radavstånd på den här uppgiften. tillbaka på 2 sidor igen..."

Som ni märker håller jag återigen på med skoluppgifter och efter att ha suttit nästan 5 timmar så orkar min kropp inte mer. Den vill ut och röra på sig och ligga i soffan framför en bra film. Helst samtidigt. Gärna nu på en gång.

Nej nu tar jag paus från allt vad AD/HD heter och packar ihop och beger mig hemåt och tar på mig springskorna. Sen tänkte jag dö ut hemma hos Lisa eller om jag ska låta henne ta sig till mig. Jag fick bestämma vart vi skulle vara och jag tänker att vi får se efter att jag är tillbaka från rundan. Kanske är jag mer död än levande efter den.

Wish me luck !



Apropå det här med den "tjocka besten" på SATS

2012-11-08 ♥ 21:34:25 | Kategori >> Skäll och gnäll | KOMMENTARER (0)

Jag har som så många andra läst Katrin Zyto... Eh ja jag ger mig inte ens på det namnet. Kan för fasen inte stava mitt eget mellannamn rätt så jag ger upp (det är Susanne för er som undrar. Ibland stavar jag det Susann, Sussann eller Susane). Men så till saken! Sluta prata strunt kvinna!

Iallfall! Jag har läst hennes blogg i några år. På sistone mindre och mindre. Inte för att jag tycker inte att hon blivit elakare eller mer klumpig i sina uttalanden. Tvärtom. Hon är precis den samme men nu går hennes påhopp (eller vad man nu ska kalla det? Åsikter kring kanske...?) mot allt och alla. Det var kul kan jag erkänna (för jag är lite elak av mig faktiskt) när hon outade kändisar och så men numera är det så mycket hets kring hur vi ska se ut. För att glädja henne. Enda sen hon hittade LCHF och gick ner sina gravidkilon så handlar allt om "hur du ska bli smal" och nu senast diskuterade hon SATSs reklam med en helt vanlig tjej. Hon diskuterar den här tjejens utseende och menar på att hon är väldigt stor för att ha tränat i 13 år. Hon fokuserar på hur kroppen hennes ser ut. Alltså inte det viktigaste som hur kroppen känns, hur mycket kroppen orkar, hur stark den är och vikten av att må bra utan hur den ser utOch jag blir fruktansvärt provocerad. Jätteprovocerad. Vem tusan är hon att dömma och kommentera en helt vanlig människa? Jag tycker inte att bara för att den här tjejen gått med på att vara med i SATS reklam så kan vem som helst fritt kommentera hennes utseende. Man kan som jag gjorde: känna sig inspirerad och tycka att det är för jäkla härligt att se en svettig och glad tjej efter ett jobbigt pass. Däremot tycker jag inte att man kan gnälla och skälla på att det är "dålig reklam för SATS att den bruden gått hos dem i 13 år". Vem vet hur mycket hon orkar? Hon kanske lyfter mer än femdubbelt så mycket som jag (högst troligt då jag är sjukt svag i armarna) och kan springa hur mycket som helst! Bara för att hon är större än 55 kg så behöver hon inte vara ohälsosam. 
 
Och det där med att Katrin tycker det är svagt att folk som bantat och tränat sig ner till 70 kg ger upp där istället för att äta ännu mindre så de kan gå ner till de där magiska 55 kg. VAD ÄR DET FÖR LARV?! Sluta tyck så förbannat mycket om alla människor! Ska man tycka någonting så tyck då att människor skulle må bra av att röra på sig mer, träna för att få bättre hälsa och må bättre i kroppen. Inte för att gå ner i vikt och bli smal och snygg. Trodde det bara var unga, osäkra och utseendefixerade tjejer och killar som tyckte att träning är någonting man gör för andras skull, för att passa in, bli smalare och snyggare. Att man blir smalare är bara ett plus i kanten för min del. Då har jag inte lika mycket vikt att släpa runt på och kan minska mina tider ytterligare och det blir lättare på passen. 
 
Skulle jag väga som när jag vägde som mest men orka det jag orkar nu skulle jag nog vara nöjd. För det är ju för jäkla kul att träna! Att känna att man orkar mer och endorfinkicken jag får efteråt är så skön! Jag är en helt fantastisk power woman som klarar allt! 
 
Nej nu ska jag ta en dusch efter två svettiga och jobbiga pass på IKSU. Som jag gjorde för min egen skull. För att orka mer, bli piggare, starkare och mer uthållig. Inte för att någon annan ska kunna säga: Damn, hon ser vältränad och snygg ut! Även om jag såklart gör det ;)
 
 


Kärlek till mig

2012-11-04 ♥ 23:16:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

"Hemma" i Umeå igen.
 
Alltså känslan när man hittar den där flaskan Ramlösa som jag lämnade i kylen innan jag åkte är obeskrivlig! TACK till mig själv för att jag så insiktsfullt förutsåg att jag skulle komma att behöva den i de bråda pluggtider som nu råder. Älskar dig Jenny. Puss!
 
Älskar dig också kära Ramlösa. 
 
 
 
 
EDIT. Insåg nyss att jag faktiskt tog en arrangerad bild på mig själv med en ramlösaflaska i sängen. Alltså... bör jag vara orolig för min mentala hälsa? VEM tar 11 (ELVA?!) bilder på sig själv posandes och låtsassovande med en vattenflaska i sängen och sen väljer ut den bästa för att sedan lägga ut på internet? Eh... Ja... Äh vi glömmer det här nu och går och sover. Godnatt. 
 
Ja herreminje...


RSS 2.0