Blogg.se till Android

2012-09-27 ♥ 10:24:45 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

Testing testing. Do we have a problem Houston?

Än så länge är jag inte jätteimponerad av appen...

Men det ger sig nog! Nu ska jag iväg och plocka svamp!

Tjing tjong


Tankeställare

2012-09-17 ♥ 13:38:39 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (0)

Sen jag blev med körkort har jag åkt ganska mycket bil, både i jobb och privat. Man kan väl säga att jag är en sån där som "kan bäst, vet allt och är lite allmänt folkilsken bakom ratten" Men dock aldrig i jobbsammanhang. Professionaliteten framför allt. Men privat har det utmynnat i att jag vid vissa väl valda tillfällen råkad (okej med jäkligt mycket vilje) pekat finger åt förare som inte har bakom ratten att göra (för inte f*n är det mitt fel heller! Men det kan vi ta en annan gång) och lagt mig på tutan några gånger.
 
Tills jag läste det här hos Fia Fit. 
 
Nu ska jag sluta med det.
 
Så fruktansvärt hemskt. För er som inte orkar klicka på länken kan jag ge ett snabbt sammandrag: Fia Fit är ute kl 4 på natten med en av sina ungar och ska hämta/lämna mamma på flyget. På vägen dit är det en taxi som tutar och beter sig allmänt svinigt så hon pekar finger åt honom. Sen tar hus i helvetet ut. Han förföljer henne, försöker preja henne av vägen, ställer upp sin bil på vägen och blockerar samtidigt som han går ut och skriker att han ska slå ihjäl henne. Det fortsätter så tills hon kommer undan genom att gömma sig på en krog och ringer polisen. 
 
Så.fruktansvärt.surrealistiskt.och.hemsk. 
 
Det låter som något som skulle kunna hända i en film och inte i lilla Sverige. 
 
Så nu ska jag låta långfingret vila och bara peka åt folk som inte kan komma ikapp mig eller hitta mig. Typ om jag åker tåg. 
 
 
 
 


Ska hon börja träna? Hon lurar minsann ingen...

2012-09-17 ♥ 09:15:54 | Kategori >> Vikt och träning | KOMMENTARER (0)

Det har inte ens hunnit bli vinter än men jag längtar redan till sommaren. Dels för att jag får anledning att ta på min finstrassen och skutta runt så här:
 
 
Aaah den enda sanna gentlemannasporten: Krocket. 

Så vad händer annars då? Tja jag har köpt IKSU-kort (Umeås studentgym som kostar skjortan). IGEN! VAD är felet med mig?? Lärde jag mig inte förrra gången då jag gick på typ 4 pass och betalade ca 4000:- för dem? Det är i 1000:-/passet.
 
Men nu hoppas jag att det kommer gå bättre. Hittills har jag redan varit på 4 pass och gått och simmat några gånger så det är ju en klar förbättring. Heja mig! (vill ha lite creed för det nu tack)
 
Igår var jag på yoga och vinglade runt och ramlade på mattan i krigarens position 3. Det gjorde ont. Men inte lika ont som minen från den bohemiska tjejen som var bredvid mig. Där kände jag mig i underlägen kan jag säga. Trodde såna naturbrudar skulle visa mer medkänsla men ICKE! Där fick jag för att ha fördomar om allt och alla. 

Ska försöka avrunda det här nu innan jag drar ner på skolan för att skriva lite på en inlämning tills på torsdag. Herreminje vad jag är ute i god tid tänkte jag tills jag insåg att alla andra redan var klar med den och jag fick panik igen. 
 
 


Hola Suecia!

2012-09-01 ♥ 13:21:53 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (1)

Eller ja hej Sverige då. Nu (i tisdags egentligen men vem orkar hålla koll på dagarna när man har semester?) kom jag och min kille hem från Spanien efter en 2 veckors lååång och härlig semester. Tänkte slänga in ett litet bildkollage men jag orkar inte hålla på och gå igenom alla FYRAFREAKINGTUSEN bilder som vi knäppte...Men någon bild kan jag ju bjuda på så att ni ser att min likbleka kropp faktiskt fått lite färg (och inte bara blivit kräftröd som vissa trodde den skulle bli).



Första kvällen. Blek och tja... blek.



En vecka senare. Ja jag vet att man inte ser så himla mycket för att jag sitter i skuggan men det var en fin bild på MIG som JAG är nöjd med! Och såna bilder är sällsynta så det gäller att ta vara på dem. 



Men den här då!

Kanske kommer det fler när jag orkar gå igenom de FYRAFREAKINGTUSEN bilderna. Och ja, man måste skriva med stora bokstäver!

Nu ska jag göra mig klar för att åka till mamma och hennes pojkvän för att grilla. Om det regnar? Klart det gör. Vad annars? 

Höll förresten på att börja gråta när vi flög in till Sundsvall och kaptenen bara: Sundsvall hälsar oss med fint och klart väder med en lätt sydostlig vind och 13 grader. 
Ja det är ju bara 20 grader mindre än vad jag var van vid... Underbart. Bara underbart. 




RSS 2.0