Blogglivskris

2012-07-28 ♥ 11:31:09 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (0)

Nu när jag går igenom de senaste inläggen så ser jag ju att de inte alls är i samma stil som de allra flesta inlägg. Jag vill ju påstå att jag bedriver en blogg men inriktning homos (HAHAH! Jag skulle skriva humor men det blev homos! Vad vill mitt undermedvetna säga mig här kan man ju fråga sig?) HUMOR men nu har bloggen mer utvecklats till en liten mysig och gemytlig sommarblogg?! INTE okej. 

Men jag får väl ursäkta mig med att jag faktiskt är på jobbet 9 timmar per dag. Reser till och från jobbet 30 min. Ute och tränar (här vill jag säga 2 timmar för att låta cool men det är betydligt mindre så jag säger ingen tid alls). Sover 8 timmar och ser på serier resterande tid. Så det händer ju för fasen inget kul här! 

Men v.33-35 ska jag vara ledig! Eventuellt att det blir en liten resa och där måste det väl finnas hur mycket roligt som helst att skriva om! Typ apor som kliar sig i rumpan, glass som jag tappat på stranden, män i mankinis och jag som blir stekt i solen och får snügga vita ränder över kroppen. 

Det ser ni väl fram emot? ;)




Sommar I love you!

2012-07-28 ♥ 09:45:17 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)



Plockat smultron på strå. Klassiker




Loppisfyndat



Ätit en "Sommardröm" - Varma hallon, glass, grädde och krossade kolakakor




Doppat tårna vid kusten

Nu ska jag iväg på jobb fram till kl 19 och sen ska jag åka direkt in till Sundsvall igen för att fira min morbror som fyller 60. Eftersom jag har jobb imorgon med så är det jag som agerar chaffis. Så räkna inte med några roliga fylleinlägg från min sida. Är ledsen att jag sviker er så här men jag har faktiskt ett ansvar! Typ. 




Pimp my bike

2012-07-27 ♥ 08:37:45 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Och medans jag ändå håller på kan jag ju berätta att min fina Rut fått mindervärdeskomplex och vill absolut att jag trimmar upp henne. Jag förstår inte vart hon fått det ifrån? 



Allt hon numera tjatar om är att vi ska dra på gymmet, lyfta lite skrot och kanske färga ramen i nån snygg blå färg. ÄR det en ålderskris vi står inför måntro? 




Och jag som hade slut på monopolpengar!

2012-07-27 ♥ 08:26:57 | Kategori >> Skäll och gnäll | KOMMENTARER (0)

Om man inte parkerar korrekt på min arbetsplats kan man få en sån här på vindrutan:


Tack och lov var det en kollega som fick den här parkeringsboten och inte jag. Jag hade faktiskt Rostiga Rut (min kära cykel) den dagen och hon har ju ingen vindruta. 




Lata torsdag

2012-07-26 ♥ 20:46:50 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Har badat vid stugan idag. Lycklig tjej. 



Har även hunnit med att plockat smultron, fikat, grillat och spelat fotboll. Dessutom har jag trätt ett pärlhalsband. God I love lazy days. 

Imorgon väntar jobb. På lördag väntar jobb. På söndag väntar jobb. Men på måndag! DÅ! Då är jag ledig och ska ut i skogen och leta svamp och checkpoints. Kanske hinner jag med att bada och sola lite också. 

Då jag pluggar hela året (yeah right att jag pluggar heltid... man tar det mest chill och kanske skriver en uppsats då och då) så är det på sommarn som jag ska ladda batterierna. Tyvärr kräver min hyra att jag jobbar och dessutom är det så "väldigt bra att få arbetslivserfarenhet inom området och dessutom bättra på CV:t" så jag får ju aldrig ladda de där förbaskade batterierna fulla nån gång. Men jag fick sluta lite tidigare än planerat så från v.33 är både jag och min fina kille lediga! 

Just nu bråkar vi om vart vi ska åka, om vi ska åka och när vi ska åka. Samt hur mycket vi ska lägga på en resa eller om pengarna ska gå till en ny bil (tydligen duger inte min nya... HUMF!) eller om vi bara ska semestra i Sverige. Jag föreslog husvagn men blev nedröstad. Det dög tydligen inte heller! Kräsen man det där. 

Nej om man skulle till och göra något konstruktivt. Kanske ta ut kolakakorn ur ugnen och gå en promenad för att leta checkpoints?

Hug hug. Kiss kiss. <---- Hahaha så sjukt kul att det heter kiss! //Hej då från en som inte riktigt kommit ur den där kiss och bajs-åldern än. 








Namntillkännagivelse (jäkla långt ord...)

2012-07-25 ♥ 21:42:18 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Jag kan kanske redan nu berätta namnet på mitt lilla mirakel: Skumpan!

Namnet syftar både på färg och konstruktion. Vi är mycket stolta.




Tillökning

2012-07-25 ♥ 21:40:25 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Jag har köpt (egentligen fått. Eller tja jag bytte den mot en flaska Whiskey. Hard core!!!) min allra första bil! Först dygnet har varit kaotiskt men både mamma och pappa mår bra! Återkommer inom kort med bilder och mer information. Kärlek vare med er.




True Blood

2012-07-23 ♥ 22:39:56 | Kategori >> Carpe the fucking diem | KOMMENTARER (0)

Vad sa du? Om jag ska ta och se ett avsnitt True Blood? Tja säger du det så, jag är ju inte den som är den. 




Hittaut.nu

2012-07-23 ♥ 20:43:31 | Kategori >> Inspiration | KOMMENTARER (0)

Jag är helt frälst! Inte i kaffet från föregående inlägg utan i Hittaut.nu! Är säkert sist med denna "nyhet" men till mitt försvar så har jag ju bott under en sten (Umeå) i flera års tid.

Hittaut.nu är en förening? sida? projekt? sekt? organisation? som går ut på att hitta och registrera olika "checkpoints" som är gömda runt om i olika städer. Än sålänge är det inte så många städer som har det här men jag har turen att "mina" kommuner är med. Timrå, Sundsvall och Härnösand. Whoop whoop!

Du börjar genom att hämta ut en gratis karta (oftast från turistbyrån) där alla checkpointsen är utmarkerade. Sen är det bara att gå ut och leta efter:



Min första checkpoint!

Ungefär där jag håller tummen finns två bokstäver fastklistrader och det är dessa bokstäver som man ska registrera på deras hemsida. Varje månad kommer det nya checkpoints och i slutet av varje månad så sker en draglottning där man kan vinna priser (tävlingsmänniskan i mig suckar av lycka) där en checkpoint = en lott. 

Man kan också se och skriva ut kartan från deras hemsida så DU KAN BÖRJA IDAG!!! Här känner jag att jag kanske skulle ha pratat med ansvarig innan så att jag kunnat få kamma hem lite extracash för det här börjar kännas som värsta gratisreklamen från min sida. Vill bara meddela alla mina kära läsare att jag tyvärr inte är sponsrad... ÄN!

Efter att jag börjat leta så får jag reda på att det här är ett friskvårdsprojekt. Jahapp. Man kan inte ens få ha roligt utan att behöva vara nyttig också. Lurendrejare det är vad ni är som lockar in mig på såna här hälsogrejer!




Lycklig tjej som vet vad hon kommer göra under veckan...

EDIT: Fick förklarat för mig att jag verkligen var sist med den här grejen och att de kört med det här i flera år men att då fick man betala för kartorna. Nu är det lite mer high tech och det finns till och med en app med fusk (men den ska vi inte använda va? VA?) och en app där man reggar checkpointsen på direkten. Orientering kan ju vara världens mest fjantigaste sport (förlåt till mina kompisar som håller på med det men hallå? Ni springer runt i en skog och letar efter rödvita flaggor) men allt blir lite mer roligt om det finns en app för det! 




Kaffechock från en ickefrälst

2012-07-23 ♥ 15:37:44 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (1)

Hardruckittvåkopparkaffeochärspeedadtilltusenochkanintesittastillochdessutomärminmageiuppror.


Live från jobbet och fikarasten.




Livskvalité på hög nivå

2012-07-22 ♥ 21:31:13 | Kategori >> Carpe the fucking diem | KOMMENTARER (0)

Om inte det här är some serious Carpe fucking Diem så skjut mig! 


...gå på toa med öppen dörr. Sjukt underskattat sedan 1995.

Haha här tänkte jag dra ett "när katten är borta går råttan..." men det blir alldeles för grovt! Herreminje... Min släkt läser faktiskt den här bloggen! Skräpning nu.




Vad jag gör?

2012-07-22 ♥ 19:22:28 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Tja vi kan väl säga så här att jag inte gjort något produktivt iallafall. Har precis vaknat upp ur en matkoma from hell. Har varit i lite obalans i det här med fasta mattider då jag och min särsambo (gotta love the name!) har gått om varandra hela sommaren. Jag kommer hem, han åker till jobbet. Jag går och sover, han jobbar. Jag vaknar, han kommer hem. Han går och lägger sig, jag åker till jobbet. Och så där håller det på. Så mina annars så fasta mattider är lite flytande så magen fick sig väl en chock när den fick mat kl 17. Så jag slocknade framför TVn som den lilla tant jag är. 

Apropå tant så har vi varit på auktion utanför Sundsvall idag. Förra sommarn blev det väl en 7-8 stycken men iår har jag hittills bara varit på en enda. Den var väl inte någon jättehit om vi säger så och förutom att irritera mig över några stekar-stockholmare så hann jag även med att muttra ilsket varje gång nån tant tände en EXTRALÅNG cigg. VARFÖR KÖPER NI SÅNA?! Är det för att vara extra jävliga mot sånna som mig som hatar röken? Well ni lyckades bra iaf... 


- Men måste du ta kort på allt?

- Ja! Jag driver faktiskt en BLOGG.

- Jaha...

- Jag tar iallafall inte kort på varje måltid jag äter. Det hade varit pinsamt. 

... Åh andra sidan kan det inte skada att ta ett kort på vad jag äter. Har inte så mycket annat att skriva om.

Taaaadaaaa:






Och det här mina vänner är anledningen....

2012-07-21 ♥ 17:01:21 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (0)

...till att jag inte är modebloggare. 

Seriöst! HUR jäkla svårt kan det vara att ta EN bra bild för att visa upp gårdagens superfynd?! Jag tog ca 20 bilder och ingen blev bra så då var det lika bra att ge upp. Men tror ni inte att jag var tvungen att ta ca 20 bilder till innan jag blev nöjd men min "fulbild"? 

Pju säger jag bara! Det är verkligen tur att jag inte är modebloggare. Verkligen tur...



Strax efter den här bilden togs så ramlade jag på golvet. Har en bild på det med men den spar jag för mig själv. Lite värdighet har man väl! 




HEJ!

2012-07-21 ♥ 15:24:07 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Mitt i all flytt från Umeå ner till Sundsvall över sommaren, ett sommarjobb på 6 veckor som blev till ett vikariat i 13 veckor och missnöjet över att medeltemperaturen legat på 16 grader hittills så glömde/dissade jag bloggen. Det var helt enkelt för mycket som hände och jag fick bara dåligt samvete när jag insåg hur tiden rann iväg utan att jag skrivit någonting. Eller dåligt samvete och dåligt samvete... Tycker mest att det är tråkigt att jag inte orkat dokumenterat nått av allt roligt som jag hittat på så att jag kan gå tillbaka om några år och minnas. 

Men nu är jag på g igen! Här kommer en snabb uppdatering om vad som skett:



Jag tog körkort den 29 maj!!! Så här glad var jag då när jag skulle ta bilen hem alldeles själv för första gången!


Jag och mitt crew fixade egen gräsmatta utanför min lägenhet. Vi grillade och skålade i vin att sommarn snart var här. Tji fick vi.


Mamma och jag åkte ner från Umeå och vid raststoppet i Härnösand blev vi inparkerad av den här jättevagnen. Hela parkeringen var helt tom men ägarna tycket ändå att vi skulle få klämma oss in i bilen. För er som inte åkt Vovlo c30 nångång kan jag bara upplysa om att bildörrarna är så häääääääär långa. Jag krånglade mig in med stort besvär och gav fingret till dom när vi åkte. För jag är en arg bilförare.


Midsommartårtan. Slurp sa det och så var den slut.


Igår blev jag stycken, stungen, sticken, stöngen ÄSCH! Jag blev attackerad av en geting. Jag dödade den sen. Det känns ändå som att jag vann det slaget.

Ja och sen har det kanske inte hänt så mycket mer insåg jag nu... Jag bara jobbar och jobbar och ibland sover jag och ibland är jag ute och springer. Sen äter jag också. Mest kall mat för den som är intresserad. Så nu vet ni!

Stay tuned för some mer brilliant uppdateringar! Löve jo gajs!




RSS 2.0