Prag baby, yeah

2012-10-29 ♥ 08:12:59 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

 
 
 
 
 


Hjärnaktivitet på hög nivå

2012-10-24 ♥ 20:13:54 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Sitter på biblioteket typ helt själv nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Orkar inte gå hem för det är så mörkt och kallt men samtidigt orkar jag inte stanna kvar för då kommer jag somna. Kommer sluta med att jag sover över här nere i magasinet i nån halvhård fotölj. Då slipper jag ju stressa till skolan imorgon i alla fall!

Haha just nu gick det förbi en kille som pratade i mobiltelefon "Ja nu är jag i studiesalarna. Här brukar det vara massa liv och rörelse på dagarna. Men nu är det tyst här. Det enda som hörs är den febrila hjärnaktiviteten som surrar här inne! Facinerande!"



På lördag...

2012-10-23 ♥ 10:51:22 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Jag kan knappt bärga mig tills på lördag då jag och min kille åker till:
 
 
PRAG!
 

Både han och jag hade ledigt och vi hade pratat om att åka till Prag ett ganska bra tag innan och nu passade det ju perfekt! Vi ska bo på ett hotell som verkar supermysigt och vi har ingenting planerat förutom att strosa runt i staden och äta gott. Och kanske dricka lite öl... Kanske provsmaka massa öl. 
 
Vi stannar i 5 nätter och sen är jag hemma en vecka och efter det ska jag och mamma till Stockholm på vår årliga mysresa bara hon och jag. Så nu gäller det att jag gör klart allt skolarbete innan vi åker. Är redan klar med 2 uppgifter (som ska in om 2 veckor) och sitter med den 3e nu. Fattar ni? Om 2 veckor?! Och jag är klar med den nu? Det har väl aldrig hänt i världshistorien att jag varit ute i så god tid. Vet inte vad som hänt riktigt. Sen så har jag ju börjat träna regelbundet också. Shit! Tror ni att det här är något allvarligt? BORDE JAG SÖKA LÄKARHJÄLP?!
 
 


Peeta eller Gale?

2012-10-21 ♥ 13:30:19 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (0)

Jag vet inte om det är någon fler än jag som har fått samma vibbar av Hunger Games som i Twilight. Nämligen att man ska välja läger om vem som Katniss borde välja. Peeta eller Gale. I Twilight har jag inte riktigt bestämt mig än. Edward är delicious och Jacob yummy så det är ett tufft val. 
 
I Hunger Games däremot... Jag vet inte hur det är med er men jag behövde då inte så mycket tid för att bestämma mig:
 
 
*Mmmm....*
 
 


Prestationsångest

2012-10-21 ♥ 10:08:45 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (1)

Gooooood moooorgooooon! 
Jag ligger fortfarande i sängen efter att ha tagit sovmorgon till kl 8. Hade tänkt gått på IKSU och sprungit på löpband men det känns så läskigt! Det var så längesen nu och jag är rädd att folk ska titta på mig om jag inte orkar så mycket/länge. Så jäkla tråkigt att jag ska låta det begränsa mig. Sån är jag väl ändå inte? Men det är jobbigt att vara på gym, man ser många starka, viga och uthålliga personer (precis så som jag vill vara) och jag får helt enkelt prestationsångest. Men så ser man ju också korta, tjocka, smala, långa, vältränade och inte fullt så vältränade människor och man inser att det är så himla fjantigt att oroa sig för vad andra tycker. Men som sagt är det svårt att tänka så när man känner alla blickar som bränner i ryggen (som egentligen inte finns där) och då är det lätt att bara gå och gömma sig och tappa tron på sig själv.
 
Men ikväll! Då ska jag banne mig dit kl 22 och springa det bästa jag kan. Tänker att det inte är så många där en söndagskväll? Börja lagom och bygga upp både självförtroendet och konditionen. 
 
Nej nu ska jag vakna till och börja söndagsröjet i min lilla lägenhet. Helt otroligt så stökigt det blir efter bara en vecka. Och då har jag bara 24 kvm att drälla runt grejer på. Tänk då på hur det kommer bli när jag flyttar in i min särsambos lägenhet? Det är ju typ tredubbelt så stort... 
 
 
Här får ni en helt omotiverad bild.
 
 


Hollywood fruar

2012-10-20 ♥ 22:43:04 | Kategori >> Inspiration | KOMMENTARER (0)

I väntan på att tipsen ska rulla in (är desperaaaat) har jag börjat titta på Svenska Hollywood Fruar. Började med senaste avsnittet efter att läst i veckan att "Gunilla Persson är ju fan inte riktigt klok i huvudet!?!" och var tvungen att spana in. Har inte så mycket att säga om Gunilla mer än att hon verkar lite överdriven och att jag inte riktigt kan störa mig på en person som jag inte vet om jag ska tycka synd om eller vad jag nu känner.

Men den där Maria alltså!! Jag dör så cool hon är! Haha citaten hon levererar gång på gång på GÅNG!

Om bibelskolan där hon är lite sprallig:
"Jag tror att de andra tycker det är kuuul att det är lite liv för hur skulle det se ut om jag satt så här! .... ja...... neeej. Jättetråkigt!"

Om en lampa:
"Det bara skriker: köp mig! .... Vilket jag gjorde"

Också det här om en lampa:
"Om ni undrar vad de här lamporna heter så heter det kandelaaabra. *nickar* Kandelabra det är det att man har fem armar. Ibland kanske man även kan ha sju. Men då blir det ju en hanukkahlampa"

Haha Lovely!



Serietips någon?

2012-10-20 ♥ 22:01:28 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (3)

Har just sett klart på Gossip girl s4 och började se s5 men näh säger jag bara. Det har ändrats så mycket och känslan är inte samma som förr. Så jag är nu på jakt efter någon ny serie som jag kan fastna för!
 
Dessa har jag sett och gillat:
 
Gossip girl
Desperate housewives
Gilmore girls
Sex and the city
Modern family
Big bang theory
Dexter
True blood
Alcatraz
Weeds
Andra avenyn
Walking dead
New girl
My name is Earl
Scrubs
Six feet under
Glee
Revenge
Skins
Solsidan
 
Oj det var många insåg jag nu... Herreminje vad mycket tid jag lagt på serier! SHIT. Fick en liten reality check där efter typ halva listan. Och då har jag ju såklart sett hur många fler serier som helst men inte gillat de sådär jättemycket. Några exempel:
 
The O.C
One tree hill
Mad men
Lost
Grey's anatomy
 
Men finns det ingen därute som har några bra kvar på lager? Min abstinens efter serier börjar kicka in!
 
 
 


Observationer från ett universitet

2012-10-20 ♥ 13:42:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Jag överlevde natten men hade världens värsta dåliga samvete när jag vaknade imorse... Jag har inga problem med att klaga och gnälla men att göra nått åt saken är ju fruktansvärt jobbigt. Det är ju inte okej att störa sina grannar även om det bara är någon gång ibland?
Eller är det jag som är för känslig? Herreminje jag avstår ju till och med från att dammsuga kl 10 för att det kan störa grannarna. Är det bara jag som tycker att visa hänsyn till de som bor intill en är en självklarhet?

Hursomhaver! Jag tog sovmorgon (banne mig att jag var värd det efter nattens bravader) och nu sitter jag på skolan och skriver och läser så att jag nån gång kan bli klar med de här förbannade uppgifterna.
 
Insåg nyss att jag tog bort den delen som rubriken syftar på... Men orka ändra? Att hitta på rubriker är fasen mer jobbigt än att skriva själva inlägget ju!
 
 


Alltså... Så ska det väl inte vara?

2012-10-20 ♥ 02:43:13 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

När det är jag som går och säger till för att det dunkar i hela jäkla väggen varför är det då JAG om får dåligt samvete för? 


????

2012-10-20 ♥ 02:33:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

YOU GOTTA BE FUCKIING KIDDING ME?!! EFTERFEST?!?! NEJDETÄRFASENINTEOKEJ!!!!

SLÅ AV STEREON!!!!

VI BOR I ETT JÄVLA HYRESHUS!!!! DU HAR INTE MINDRE ÄN FEM STYCKEN SOM BOR PRECIIIIIS BREDVID DIG!

Alla versaler och utropstecken är fortfarande not enough...


Grannen igen...

2012-10-19 ♥ 19:12:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Min granne ska tydligen ha fest ikväll... Kuuuuuul. Hur vet jag det då? Tja dels så spelas det superhög musik och dels så ringde ett par tjejer på min dörr och trodde att det var här festen skulle vara.
Eeh ser det ut som det eller? Jag har svettiga träningskläder på mig, håret ligger i en tofs mitt på huvudet och jag håller på och viker tvätt. Så nej. Det var inte här festen var. I HAVE NO PARTY TO GO TO!

Och nu kör de igång med Icona pop - I love it! 

Okej jag erkänner... Jag är också sugen på att gå ut och dansa, sminka mig, ta på mig höga klackar och hoppa runt som en tok...
Jag tycker INTE om att jag är ensam kvar här medan alla är i Stockholm, Skåne och gud vet vart. Det är bara Frida kvar och hon ska få besök ikväll av mamma och syster. Tro om mamsen vill med ut och göra Umeå?

Nej jag får leva på förra helgens bravader ute på Rex:

 
Jag och Frida. 
 
Bild hederligt stulen och lånad från Fridas blogg
 
 


Plugghallucinationer

2012-10-19 ♥ 15:39:32 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Har suttit på skolan sen kl 3 minuter över 8 i morse och nu börjar det kännas i huvudet. Allt blir ett blurr i huuvdet och jag upptäcker att jag skriver meningar som inte ens jag kan översätta själv när jag korrekturläser. Så kan det bli efter intensivt pluggande. Och efter några glas vin. Har dock inte suttit på skolan och klunkat vin! Eller?
 
Men är man inte helt tipptopp (eller inte helt nykter med för den delen) så är det bra att ha en vän som kan ge mig sin sista "pluggchokladbit" så att jag höjer blodsockret lite. 
 
 
Oklart om choklad tar bort alkohol ur kroppen eller inte. Om jag var ni skulle jag inte ta mina rekommendationer på allvar.
 
 
Ett förtydligande så att ni inte stämmer mig feta amerikanare vs McDonalds-style: Choklad tar inte bort alkohol ur kroppen. Undertecknad tar inget ansvar för något. Överhuvudtaget. Någonsin. Nevereverinmylife. Stjärnstopp
 
 
 
 


Bakverk och svordomar

2012-10-19 ♥ 09:43:00 | Kategori >> Food and Cakes | KOMMENTARER (0)

Igår efter att jag kom hem från ett lugnt yogapass passade jag på att göra matlåda tills idag och bakade dessutom 4 stycken små bakelser. Varför bara 4? Jo jag minskade receptet 3/4 för jag kan inte hålla mig från sötsaker om jag har dem inom räckhåll... Så fyra blev precis lagom och då tänkte jag bjuda bort en idag till Frida som sitter och pluggar med mig på biblioteket och en imorgon när min kära gottegris kanske kommer upp till Umeå! Annars ska jag ta och tröstäta den i min ensamhet. 
 
 
Fyllda med vaniljkräm och täckta med mörk choklad.
 
Nej nu får vi skärpa oss så att inte den här bloggen börjar utvecklas till en mat- och bakblogg... Säg nått roligt nu Jenny! Okeeeej! Inte lite press jag fick nu då.. Men:
 
Jag ramlade med cykeln idag när jag höll på att tappa den där förbaskade axelremsväskan med datorn i. Hann säga några väl varda ord ganska så högt tills jag ser att det går en familj med två små barn bakom mig. Känns skönt att jag bidrar till att utbilda de små liven. Svordomar och fula ord, 7,5 hp. 
 
 


Är det bara jag eller...

2012-10-18 ♥ 09:23:00 | Kategori >> Skäll och gnäll | KOMMENTARER (0)

...som inser att om man bor i en lägenhet så är man inte ensam och måste därmed ta hänsyn till andra och kan således inte göra alla de där sakerna man kunde när man bodde i hus? JAG BARA UNDRAR?! 
 
Fy f*n så j*kla arg jag var igår natt! Någon utav mina grannar tyckte att det var en bra idé att börja lära sig spela gitarr kl tolv. På natten. Vad är det för fel på vissa människor? Tror dom att de är de enda människorna i hela världen eller? Jag förstår inte problemet!
 
Nu kanske ni inte tycker att det är så himla farligt att spela gitarr. Det låter ju inte så mycket. Nej men har man lövtunna väggar som gör att jag till och med vaknar av grannens mobillarm kan man ju föreställa sig hur det är att försöka somna till något så enerverande som gitarrplinkande. Sen att denne någon höll på till kl 3 var inte heller kul... Eller jag vet inte om den (våga vägra hen) höll på längre för nånstans där däckade jag av utmattning efter att äntligen ha hittat öronproppar.
 
Så varför gick jag inte och sa till då om det var så himla jobbigt? Tja dels avskyr jag direkta konfrontationer med grannar (vem vet vad de hör från min lägenhet t.ex) och dels tyckte jag inte att det var en så bra idé att en helt stirrig och ilsken Jenny skulle gå och "prata vett" med personen i fråga. Kanske det hade slutat med att jag inte hade nån granne kvar? Vem vet. 
 
 
Jag har dock fått min hämd... I morse gick jag upp kl halv 7 för att bege mig till IKSU (ni kan oooaa och aaaha här för att jag är så duktig!) och innan dess så dammsög jag lite i hallen. Ååååh, den tillfredsställelsen gick inte av för hackor vill jag lova! Hade spillt ut en grej igår som jag av hänsyn till grannarna (oh the irony) hade tänkt spara tills efter skolan idag men beslutade mig alltså för att det måste bort NU. Moahaha.
 
Nu ska jag bara försöka hålla mig med att sova tills kl 22 ikväll så är jag inne i vanlig rytm igen //trött tjej som bara fått ca 3½ timmars sömn inatt
 
 
 
 
 


Living the dream

2012-10-16 ♥ 20:30:34 | Kategori >> Carpe the fucking diem | KOMMENTARER (0)

Kvällens middag efter ett svettigt bodypumppass:

 
GUD JAG ÄLSKAR ATT VARA VUXEN! Guacamole till middag och den äter jag i sängen. Lovely
 
Inser nu att det kanske inte är en så himla vuxen sak att göra men det är det värt. Åh så gott det var. Men löken var liiiiite starkare än vanligt och efter ett tag brände det i munnen på mig. Och på frågan "Men brukar inte du spilla ganska ofta och är det då en så bra idé att äta i sängen?" så svarar jag "JA, DET KANSKE JAG BRUKAR GÖRA OCH JA, JAG KANSKE SPILLDE LITE.... Men det gör inget för jag skulle ändå tvätta överkastet. Typ."
 
 
 
 


Och alla som spelar krocket med.

2012-10-16 ♥ 15:22:06 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Just ja! Jag brukar försöka komma ihåg något roligt som barn säger (alla barn är så sjukt kloka och roliga på ett helt underbart vis) och här är gårdagens bästa citat:

Mustache? Det har ju bara pappor och gamla tanter.

Helt rätt grabben!


Barnvakt of the year (?)

2012-10-16 ♥ 11:55:36 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Igår fick jag mycket riktigt besök av två små killar, en liten på 7 månader och en stor 4-åring. Här skulle alltså barnvaktas till tusen! Det gick väldigt bra med den lilla som är den mest nöjdaste killen i världen och bara hänger med utan att klaga. Storkillen ville leka hela tiden och damn vad vi lekte. Tänkte först att han skulle få tråkigt när jag inte har så mycket lekattribut hemma i mitt lilla rum, speciellt som det första han sa när vi kom in var: "Men har du inga leksaker? Och INGEN tv?". Haha nej jag är ju stor nu fick jag förklara. Men vi hittade en liten Pet Shop (alla ni med barn vet vad det är (Djävulens verktyg för 79,90...) och några godsedjur och bäst av allt: min rosa spargris som fick agera varg ironiskt nog. "Vargen" åt upp den där stackars lilla Pet shopen minst 6 gånger och efter varje gång bajsade den pengar. Happy ending for everyone. 
 
I det stora hela gick det bra. Jag hann utfodra båda kidsen, hänga i lekparken och leka en massa hemma. Vad som inte gick så värst bra var när vi skulle göra i ordning lillebrors välling och jag RÅKADE (faktiskt) hälla ut halva vällingsburken över storebror som satt på golvet och kikade på mina kylskåpsmagneter... Han blev helt vit och hade ett litet berg av pulver på huvudet! Skjut mig nu, tänkte jag och funderade på om jag var med i dolda kameran för SÅNT HÄR HÄNDER INTE!!! Men fina lilla ungen sa att det inte gjorde något och slängde av sig tröjan medans jag torkade/borstade bort det värsta i huvudet. Sedan sopade vi undan allt under kylen (ville inte börja dammsuga för min låter typ i 10.000 decibel och ville inte ge ungarna hörselskador också) och ja, jag vet... Inte det bästa att lära han men nöden har ingen lag. Jag sa nått om att "så här får man bara göra om man har flyttat hemifrån mamma och pappa". Herregud jag hoppas jag inte har fördärvat han helt... Jaja.. Det blir hans föräldrar som får ta tag i det! Moahahaha!
 
Men det var iallafall två trötta killar som jag lämnade över till föräldrarna och jag fick höra sen att han ville leka mer med mig. Tror jag det! Inte varje gång man får leka dammigt spöke och städa som man egentligen vill städa (bara he bort det så att det inte syns).
 
Efter att de gått så tog jag en timmes vila och sen drog jag mig bort till IKSU för lite indoor walking (där jag körde slut på mig helt) och 90 minuter ( NITTIO MINUTER!!) yoga. Efteråt kände jag mig som världens power woman och somnade och sov som en stock i 9 timmar.
 
Idag är jag fit for fight och ska ner till universitetet och börja på lite uppgifter och sedan tänkte jag snylta tv av någon som faktiskt hängt med in i 2000-talet och skaffat sig en.
 
 
 


Gårdagen

2012-10-15 ♥ 10:47:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Igår var en riktig slappardag och jag tog mig knappt ur sängen. Det mest avancerade jag gjorde var att ta på mig mjukisbyxor och kokade en kopp te. 4 gånger tog jag powernaps och en gång somnade jag mitt i ett parti UNO på mobilen.

Men idag blir det till att åka av! Nu ska jag nämligen till att sortera upp min bokhylla och försöka få nån tvättid (japp ni gissar rätt. Jag har massa skolarbete som jag inte vill ta tag i... = skinande rent hem) och sedan kanske jag får besök av två småtroll under dagen.
Hepp hepp! Här gäller det att skynda sig så att inte jag får något knasigt infall som att plugga eller något annat som jag verkligen borde göra.
 
 


Lär mig den hårda vägen mina egna begränsningar

2012-10-13 ♥ 15:06:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Ser på Dirty dancing och tänker för mig själv "Äh så svårt kan det väl inte vara? Jag kan också göra så där" och tar några danssteg framför spegeln. Känner hur det knakar i hela kroppen och kommer ihåg att jag inte ens kan nå mina tår.

Mission impossible




Vuxenpoäng?

2012-10-08 ♥ 20:45:05 | Kategori >> Tankar och funderingar | KOMMENTARER (0)

Man märker att man börjar bli gammal när jag är ute och springer och hör någon bakom mig och den första tanken som dyker upp är "våldtäktsman!" och inte "AAAHH EN ZOMBIE!!".

Vad kommer sen då? Oron över styrräntan istället för oron över monster under sängen?
Neeeeeej då ingen fara. Jag vet ju knappt vad styrränta är!


Tokpluggar just nu.

2012-10-08 ♥ 16:34:50 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Kom just på att jag har ett obligatoriskt seminarium på torsdag och tills dess ska jag ha skrivit ihop minst 3 sidor om någonting.

Så här gör jag jämt! Ignorerar och skjuter undan allt viktigt för att sedan i sista sekund sitta och tokplugga och bli helt snurrig i huvudet. Varför kan jag inte bara vara ute i god tid? Ska det vara så svårt?!

Ja det ska det tydligen. Varje år till exempel så säger jag åt mig själv: I år ska jag minsann vara ute i supergod tid och handla julklapparna redan i september. Minst! Varje år stressar jag mig igenom affärerna den 23e för att hitta någon skitsak att ge till moster Agda osv. V.a.r.j.e j.ä.k.l.a. å.r....

Men i år!! DÅ ni! Jag har nämligen insett att jag inte kan ställa så höga krav på mig själv utan tillåta mig att jobba utifrån mina förutsättningar. Så i år ska jag se till att vara ute senast den 22a med julklapparna! Det är en mer rimlig plan.


SVT Primetime

2012-10-07 ♥ 20:00:00 | Kategori >> Inspiration | KOMMENTARER (0)

Zappar in på 2an i väntan på Solsidan och ser en massa tanter som står på skottkärror. Kvinnor kör skottkärror heter dokumentären. 
 
 
"Alltså kärringarna i Stockholm har för lite att göra" suckar han bredvid mig. 
 
Jag säger så här att Svt har också för lite att göra... Och det här betalar jag TV-licens för. Nooooot




10 000 kalorier senare

2012-10-07 ♥ 17:12:27 | Kategori >> Carpe the fucking diem | KOMMENTARER (0)

Idag hängde jag med pappa på eftermiddagen. Vi gick runt på stan och hamnade på Café Charm.
 
Världens bästa idé någonsin:
 
AFTERNOON TEA!! BUFFÉÉÉ!!!!
 
 
Jag är så fruktanvärt mätt så att jag vet inte vart jag ska ta vägen... Det där är alltså bara ett kakfat. Utav tre stycken. Varav det sista enbart inehöll kakor och bakelser... 
 
Jag tror till och med att jag åt mer än pappa som gjorde misstaget att hugga in på sötsakerna med en gång. Något som vi något mer rutinerade vet att man spar till sist för att inte hamna i sockerkoma efter fem minuter. Först bröd och ost och sedan gottat! Däremot var jag så mätt att inte ens jag orkade med att smaka på tårtan de hade där, blå marsipantårta med blåbärsmousse och grädde. 
 
Nu ska jag gå och däcka på soffan ett tag. Middagen känns rätt avlägsen måste jag säga. 
 
 


Sundsvall here we go

2012-10-06 ♥ 17:06:44 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Har åkt ner en sväng till Sundsvall och kom nyss från tåget. Men det var nära att jag hamnade i Haparanda kan jag bara meddela... Hade världens tyngsta väska som jag skulle gå med från Tvistevägen till Tågstationen. Piece of cake tänkte jag. Hur mycket kan lite kläder och skor egentligen väga? Ca 10 kg skulle det visa sig... Jag dog lite grann efter vägen och tog nästan bussen till Haparanda för att den busshållplatsen låg liiite närmare och mina axlar höll på att gå av.
Men alltså 10 kg? HUR kan kläder väga så mycket? Jag hade ju bara med mig: underkläder för 5 dagar, 5 par tröjor, 1 kofta, mjukisbyxa, 1 par jeans, träningskläder, två par springskor, dator, laddare, vattenflaska med vatten i, kycklingmatlåda, bröd, skrivblock, 1 extraväska, smink och så lite annat smått och gott. Hmm.. Det kanske var en del i och för sig...
Jag lämnade dock de högklackade skorna och en extra jacka hemma.

Men 10 kg?

Nej förlåt nu släpper jag det här.

Ikväll har jag planerat att mysa till det riktigt ordentligt med min fina särbo så det blir förmodligen lite vin, ost, kex,mörk choklad, champag... neeeeeej jag bara skoja! Det blir väl Madagascar eller Ice age och så lite chips och dipp på det. Som vanligt!


Skolmaten

2012-10-05 ♥ 08:06:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

God morgon!
Åkte nyss förbi ett högstadium på väg hem från IKSU (en träningsanläggning i Umeå) och får en hemsk, hemsk flashback från min egen tid i högstadiet. Doften av äcklig skolmat slår emot mig och jag får kväljningar! Det luktade precis som all mat gjorde under högstadiet. Nog måste ni veta vilken lukt jag menar? Flottiga makaroner med svettig korv. Det lustiga är att nästan all mat luktade så. Spelar ingen roll om det var köttbullar, köttfärssås eller nått annat hemskt (som fiskgratängen min skola gjorde minst en gång i veckan...) utan allt hade en touch of makaroner and svettig korv.
Det där åt man dag ut och dag in. Inte konstigt att jag inte ville äta på skolan i slutet av terminerna utan mest åt sallad till lunch och godis på rasterna. Nu äter jag nästan aldrig korv, köttbullar, panerad fisk eller något annat som man fick serverat under skoltiden. Och framförallt INTE makaroner! Fast det har jag aldrig gillat, inte ens när jag var liten. Potatis byggde denna fantastiska kropp!

Och bullarna med...
 
 
 


En som inte är höstdeppigt svart och grå

2012-10-04 ♥ 20:44:01 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Medans jag är inne i ett flow måste jag bara passa på att visa upp min sjukt snygga väns outfit från promenaden igår:
 
 
Som en enda stor färgklick! Blåa byxor, knallgul tröja, chockrosa jacka och så orange/röda strumpor på det! Själv var jag tråkigt svart...
 
 Blir man inte glad så säg!
 


Ska bara unna mig en kaka till..

2012-10-04 ♥ 20:33:20 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Jag har nyss kommit hem från gymmet och är i ett "Jag klarar fan allt just nu för jag är så bra och fy tusan vad jag är duktig, stark och smal"-mode. Det är ju jättebra att tycka att man är bäst efter ett svettigt träningspass ibland men det finns såklart bieffekter. Den värsta bieffekten är att man tycker sig kunna UNNA sig godsaker med gott samvete. Som när jag kliver in på Ica för att handla och möts av detta:
 
 
Jag menar... Cooooome oooon!?
 
Superpris OCH det är för en god sak... Jag fick verkligen slita mig från att inte dreggla ner alla bullar när jag bestämt gick förbi mot grönsaksdisken. 
Har bestämt mig för att inte unna mig mer än någon gång i veckan och det är jäkligt svårt! Igår fick jag banankaka, glass och hjortonsylt hos Frida så nu har jag ju förbrukat den här veckans unningstillfälle. Skit också. 
 
Det blev inte bättre av att jag upptäcker när jag kommer hem att det är kanelbullens dag. Dubbelskit på det. 


Eftermiddagen

2012-10-04 ♥ 16:28:39 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Bläddrade igenom mina bilder i telefonen och hittade den här:
 
 
Det ser ju ut som om jag lider av någon mystisk hudsjukdom!
 
Jag trodde att jag hade köpt ett par helt vanliga svarta strumpisar men fick en liten chock när jag skulle dra på dem. 
 
Nej nu ska jag dra iväg på IKSU för lite indoor walking (varför heter det walking om de vill att jag ska springa asfort? Jag blir ju helt död efteråt) och ett 70 minuter långt yogapass. Jag vet vad ni tänker: Jaaaajaa hon lurar ingen. Om någon vecka kommer hon sitta där i soffan och trycka chips och dipp igen. Och ni har förmodligen rätt.
 
Men endå! Ni måste väl ändå ge mig att jag är sjuuukt hurtig med två pass i rad? Eller hur! Vavavavava? 


Aaaaah don't you just löööve pictures of bloggares dinner?

2012-10-04 ♥ 16:21:00 | Kategori >> Vardagen | KOMMENTARER (0)

Hej igen! 
 
Jag är verkligen sämst på det här med uppdatering... Ändå gör jag inget annat än att sitta vid datorn så jag vette tusan vad som gör att jag fastnat. Men här är i alla fall en liten uppdatering: 
 
Åt pizza med Ida i förrgår
 
 
8 minuter senare var den slut.
 
 
Jag skojjar inte. Det tog bara 8 minuter så hade jag klämt i mig en pizza med 3 cm fyllning. Ja just det! Jag fick en choklad också till efterrätt. Den åt jag också upp.
Men det positiva är att jag inte var hungrig förrän vid lunch dagen efter. 
 
 
 
 


RSS 2.0